Despre noi

Fox Motors este un service auto, cu o echipa tanara si determinata dar totodata cu un nivel profesional ridicat. Profesionalismul, promptitudinea, transparenta sunt doar cateva din atributele dupa care ne ghidam in activitatea noastra de zi cu zi.

Ne recomanda serviciile serioase, etica profesionala, serviciile aditionale intalnite doar la service-urile de reprezentanta (pick up and drop off client sau masina, autoturism la schimb, sala de asteptare in care se pot servi cafea, racoritoare, TV cu stiri, ziare si reviste, Xbox) si in strainatate, sala de asteptare client confortabila, transparenta (clientii pot urmari online lucrarea daca nu au timp sa astepte in sala).

Lucreaza cu specialistii nostri

Ai nevoie de ajutor cu autoturismul tau? Programeaza-te acum online si un coleg va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp pentru confirmarea programarii. Intr-un domeniu in care calitatea serviciilor este o problema, noi suntem solutia asteptata. Standarde inalte la preturi rezonabile. La noi veti fi tratat ca un client valoros, si garantam ca nu veti pleca dezamagit.

Programare online